Du har ingen produkter i handlekurven.

Duette-vakre vinduer og godt inneklima

Duette gjør det mulig å velge mellom utallige ulike strukturer, farger og plissébredder. Både de transparente, halvtransparente og mørkleggende.

Form og funksjon forenes på en vakker måte med plisserte folder til alle vindusformer. Velg mellom fire plissébredder. Duette kan tilpasses alle vindusfasonger og størrelser. Alle løsninger kan også leveres med innebygd isoleringseffekt som bidrar til å holde varmen ute om sommeren og inne om vinteren.

Kan betjenes med LiteRise, som betyr at den er fri for snorer og betjenes ved et lett skyv eller trekk i underlisten – og gardinen plasseres akkurat i den høyden du ønsker. Duette kan også betjenes med SmartCord, et pumpesystem som gjør at snoren alltid er kort. Den korte snoren betyr at du unngår lange innviklede snorer i vinduskarmen.

Behold varmen i huset. Duette isolerer både sommer og vinter. Da den stillestående luften i cellene virker som et isolerende lag. Det doble laget har også en lyddempende effekt, som er ideell i rom med dårlig akustikk.

De er vakre, og de isolerer samtidig. Finnes i et bredt utvalg av vev i flotte farger og strukturer som passer inn i de fleste stiler.

Porsgrunn Begravelsesbyrå

Klosterstua cafe