Du har ingen produkter i handlekurven.

PPG Moonwalk

PPG har lansert Moonwalk!!

Fire år med omfattende utvikling

Teamet av PPG-spesialister som utviklet MOONWALK™, brukte nesten 4 år på å skape en ny standard innen lakkblanding ved å fokusere på brukernes smertepunkter: De fleste lakkerere er motivert av å kunne bruke sin kjernekompetanse, ikke bruke for mye tid på blanding og renhold. Blanding tar vanligvis mye tid og kan være ganske grisete, men MOONWALK™ lar lakkeringsteknikere gjøre andre ting mens den automatisk gjør blandejobbene i et rent miljø. Og når blanderommet er like rent som resten av lakkeringsverkstedet, blir det lettere å tiltrekke seg dyktige arbeidstakere for lakkeringsverkstedet.

Rask og ren lakkblanding

En annen klar fordel med MOONWALK™ er det faktum at maskinen kan blande 10 ganger mer presist enn noe menneske kan.

Det handler ikke bare om nøyaktighet, men også om forbedret effektivitet på lakkeringsverkstedet. Peter Boelsmand i PPG utdyper: «Etter intensiv testing av ulike blandejobber vises det hvor mye tid du faktisk vil spare på daglig basis i blanderommet. Normalt vil en manuell blandejobb ta 9–15 minutter, men med MOONWALK™ tar det ca. 2 minutter med manuelt arbeid. Så du sparer minst 7 minutter per jobb. I tillegg vil jeg gjerne nevne renslighet som en stor fordel. Du trenger ikke å bruke tid på rengjøring, siden maskinen har selvrensende pumper. Alt ser rent og pent ut. Hver gang.”

Automatisk, men lett å bruke

MOONWALK er dimensjonert for å passe til alle blanderom. I tillegg vil det faktum at blandemaskinen er sømløst koblet til PPGs lakkblandingsprogramvare, PaintManager, gi lakkerere god oversikt over og kontroll på lakken de bruker. På skjermen kan de enkelt følge blandejobben; er alle bokser på plass, går alt knirkefritt, hvor mange milligram som brukes osv. Hvis noe ved blandejobben går galt, vil datamaskinen gi deg beskjed – og maskinen også, ved å slå på det røde lyset.

Forbedre kundeeffektiviteten

Utviklingen av maskinen er helt i tråd med hovedmålet til PPG Refinish, som er å bidra til å forbedre lønnsomheten til kundene ved å øke arbeidseffektiviteten og skape materiellsparing.

Mirka katalog 2022

Iwata W300 UV Edition 1,2mm inkl. luftdeksel