Du har ingen produkter i handlekurven.

Husvask

Den viktige husvasken. Slik gjør du det.

I løpet av vinteren har veggene dine vært utsatt for sur nedbør, svevestøv fra vei og flytrafikk. En vil derfor oppleve svartsopp og begroing, og dette er ikke bra for verken huset eller ser spesielt pent ut. Så her trenger du gode produkter for få det pent igjen. Årlig husvask forlenger levetiden på ytterpanelet ditt, for et pent og varig resultat anbefaler vi Absolutt Husvask.

Absolutt Husvask – hvert år!

Absolutt Husvask er et effektivt rengjøringsmiddel basert på biologisk nedbrytbare råvarer for årlig vask av hus utvendig. Den fjerner forurensning og svertesopp på husvegger og kan også brukes til vask av biler, båter, maskiner og containere.

Absolutt Husvask anbefales å bruke hvert år for å bevare fasaden, og veggene vil se så godt som nymalt ut igjen.

Slik går du frem:

Børst bort alt løst smuss og rester som ikke hører hjemme på veggen, og dekk til vinduer med plast slik at disse ikke blir skjoldete.

Skyll lett over med en vanlig hageslange for å fukte veggen. Det beste er å vaske i regnvær for da er veggene allerede fuktige.

Deretter påfører du utblandet Absolutt Husvask med en trykksprøyte. Sprøyt over med et jevnt lag og la det virke i 3-5 minutter før du børster med en egnet veggbørste. Her kan det være lurt å investere i en trykksprøyte som du fester på ryggen, da vil du med enkelhet kunne klatre opp i en stige for å nå vanskelige steder.

(Husk at husvask alltid skal legges på nedenfra og opp for å unngå at skitten renner nedover og etterlater striper og skjolder som man ikke får bort.)

Deretter skyller du av med en hageslange. Det anbefales aldri høytrykkspyler til dette arbeidet, det blir for høyt trykk som gjør at vann lettere kan trenge inn bak kledningen og risikere råteproblemer på sikt.

Spyl huset ovenfra og ned

Alle hus er satt opp med tanke på at regnet naturligvis kommer ovenfra og renner nedover. Det er en grei huskeregel når man skal spyle med hageslagen på liggende panel, slik at man ikke spyler nedenfra og opp innunder panelet. For å spyle huset ovenfra og ned må du opp på en stige. Husk å bruke vernebriller og hansker for å beskytte deg.

Huskeliste:

  • Absolutt Husvask
  • Trykksprøyte
  • Hageslange
  • Vernebriller og hansker
  • Vaskekost med forlengerskaft
  • Dekkeplast

Og ikke minst godt humør, da har du det du trenger til den årlige husvasken! Vi i Fargerike hjelper deg gjerne med å finne de riktige produktene til din årlige husvask.

Velg riktig bunnstoff til din båt

Lyst og moderne kjøkken