Kurskatalog 2019

 In Billakk

For at du skal lykkes som billakkerer, kreves det at du hele tiden utvikler deg i takt med markedet: Du kan sikkert nikke gjenkjennende til påstanden om at kundene stadig blir større og mer krevende. Det medfører stadig høyere krav til at du og din virksomhet skal levere kortere reparasjonstider med effektive prosesser i produksjonen – og kvaliteten skal naturligvis være på topp, mens prisene skal være i bunn.

To forskjellige spor

For å få endene til å møtes er det viktig at både ledelsen og medarbeiderne holder et høyt kompetansenivå. Derfor tilbyr PPG oppgradering av kompetansen for ledere gjennom vårt MVP-konsept, mens produksjonsmedarbeiderne kan dra fordel av de produkt- og prosessorienterte kursene. På de følgende sidene kan du se hvilke kurs vi tilbyr og lese mer om de enkelte kursenes innhold.

Tre nivåer

I tillegg til at alle i virksomheten skal ha tilgang til relevant opplæring, er det viktig at kompetanseoppdateringen ikke oppfattes som noe man kun trenger å gjøre en gang iblant.

Hos PPG ønsker vi å sørge for at du som vår partner har tilgang til kontinuerlig kompetanseoppdatering. Derfor tilbyr vi tre forskjellige nivåer, slik at både ledere og medarbeidere har mulighet til hele tiden å forbedre seg – og på den måten sikre at nettopp ditt verksted står rustet til å bli en av fremtidens vinnere.

Foruten de nivåinndelte opplæringene finnes det en rekke spesialkurs for medarbeidere, som kan tas etter behov.

Optimal Fargprosessor-kurs

Optimal Fargprosessor-kurset er det seneste, som har blitt lagt til i programmet. Kurset er et spesialiseringskurs i fargefysikk, metameri, bruk av fargeverktøy og IT og nyansekort. Formålet med kurset er å kunne treffe nøyaktig farge hver gang. Ikke bare ved hjelp av nyansekortene, men ved å kombinere IT, nyansekort og fargefysikk til å kompensere for lysvariasjon og til å utføre små justeringer av nyansene i blandingsprosessen. Kurset kan dermed hjelpe verkstedene til å nå en høyere fargenøyaktighet og dermed færre feil, mer fornøyde kunder og lavere omkostninger.

NB! disse kursene er kun for våre PPG  mikseanleggkunder, se hele kursprogrammet her:

ppg_kursusprogram_2019_no.pd_

Påmelding til kurs skjer per e-post eller tlf på:

E-post: hilde@cchristoffersen.no
Tlf.: 415 34 697

Ankomst og hotelreservasjon:

Når du er påmeldt et av kursene, vil du sammen med invitasjonen motta detaljert informasjon om ankomsten og hotellet.

Vi har forhåndsreservert et antall hotellrom i forbindelse med hvert kurs, så hvis du tar kontakt med oss, får du oppgitt et bookingnummer.

PPG Scandinavia betaler for selve kurset, mens du selv står for utgiftene i forbindelse med reisen og hotellet. Måltider som er inkludert i kurset, er lunsj og middag første kursdag samt lunsj andre kursdag.

 

Recent Posts