PPG kurs 2019

Hos PPG vil vi være sikre på at vi kan tilby kundene våre den best mulige opplevelsen når de deltar på kursene våre. Derfor bygget vi Nordic Training Center. Senteret er utstyrt med noen av de beste og mest moderne tekniske fasiliteter, og sprøytekabinettet er ekstra romslig, slik at flere kursdeltakere kan lakkere samtidig. Senteret har behagelige, lyse omgivelser og er optimalt utstyrt til både praktisk og teoretisk undervisning.

Den sentrale beliggenheten kun 30 minutter fra København Lufthavn, gjør det lett tilgjengelig for kursdeltakere fra hele Norden, og byens store utvalg av restauranter og hoteller sikrer et behagelig opphold, også etter at dagens undervisning er avsluttet.

For at vi skal kunne gi deg som kursdeltaker de beste forutsetninger for å utvikle kompetansen, er kurssenteret utstyrt med ledende tekniske løsninger og topp moderne utstyr:

  • Komplett utvalg av det nyeste utstyret innen slipemidler og -utstyr, poleringssystemer, ny sprøytepistolteknologi osv.
  • Topp moderne sprøytekabinett
  • Daisy Wheel helautomatisk blandeanlegg.
  • Separate blandings- og rengjøringslokaler.
  • UV- og IR-tørkesystemer.
  • Alle tilgjengelige fargeverktøy og programmer.
  • Kurslokaler med behagelig atmosfære.
  • Moderne multimedie- og presentasjonsteknikk.
  • Arbeidsplasser til småreparasjoner.

Spørsmål og påmelding:

Dersom du har spørsmål til innholdet i et kurs eller du ønsker å vite
hva de angitte forutsetningene i kursbeskrivelsen betyr for deg eller medarbeiderne dine, må du gjerne ta kontakt med oss.

Våre eksperter gir gjerne individuelle råd om valg av kurs.

Det vil være en frist på en måned før kursstart for hvert kurs, så det er viktig å få booket kurset i god tid. I tillegg tar vi forbehold om at det må være minst 5 påmeldte kunder på hvert kurs for at det skal avholdes.

Påmelding til kurs skjer per e-post eller tlf på:

E-post: hilde@cchristoffersen.no
Tlf.: 415 34 697

Ankomst og hotelreservasjon:

Når du er påmeldt et av kursene, vil du sammen med invitasjonen motta detaljert informasjon om ankomsten og hotellet.

Vi har forhåndsreservert et antall hotellrom i forbindelse med hvert kurs, så hvis du tar kontakt med oss, får du oppgitt et bookingnummer.

PPG Scandinavia betaler for selve kurset, mens du selv står for utgiftene i forbindelse med reisen og hotellet. Måltider som er inkludert i kurset, er lunsj og middag første kursdag samt lunsj andre kursdag.

Se hele kursprogrammet her ppg_kursusprogram_2019_no.pd_

Vi avholder også spesialtilpasset kurs for mikseanleggkunder her hos oss på Rødmyr, dersom det er ønskelig kontakt salgssjef Knut Brennhovd på tlf 913 77 591